6mm pe google plus

6mm pe facebook

spacer

 

 

 

 

6mm 6mm
 
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
publicatie de airsoft + milsim + larp
airsoft
  - replici airsoft
  - mine, grenade, lansatoare
  - consumabile
  - accesorii replici
  - piese de schimb
  - dispozitive optice
  - echipament tactic
  - protectii
  - echipament comunicatie
  - atelier
  - tactica & strategie
  - comunitatea airsoft
  - evenimente airsoft
  - galerie foto-video
6mm, airsoft, milsim

 

p u b l i c i t a t e +

6mm, airsoft, milsim Protectii 6mm, airsoft, milsim
6mm - Airsoft and Milsim 6mm - Airsoft and Milsim

Evaluare: Genunchiere SWAT-C Strike Systems

material realizat de
Ghost Leader

Prin amabilitatea airsoft.ro, recent am primit spre evaluare o pereche de genunchiere marca Strike Systems, model SWAT - C. Genunchierele pot fi achizitionate la pretul de 101,15 Ron de aici .:

Impresie generala

Asa cum ne-au obisnuit cei de la ASG (oamenii din spatele marcii Strike Systems), genuncherele par la prima vedere foarte bine gandite, incluzand elemente centrate pe nevoile operatorului/jucatorului si care sa favorizeze usoara lor folosire in teren.

Teste in teren

Strike Systems

Strike Systems

Partea cea mai interesanta. Asadar, in primul rand, m-a impresionat la aceaste genunchere usurinta cu care se pot prinde/desprinde de pe picior. Prinderea se face cu ajutorul unor catarame direct pe o capsa speciala.

Totusi, genunchierele par sa fie facute ambele pentru piciorul drept, sistemul de inchidere fiind facut pe partea dreapta. In timpul testelor mi s-a intamplat ca in timp ce fugeam, ca protectia de plastic a genunchierei drepte sa se "agate" de sistemul de prindere al genunchierei stangi.

Strike Systems

Strike Systems

La genuncherele normale trebuie facute cel putin 3 operatii (1. desprinde velcro-ul; 2. treci cureaua prin catarama; 3. inchizi velcro-ul) pentru prindere si 3 pentru desprindere. Aici faci 2 operatii cu totul.

Strike Systems

In functie de materialul uniformei folosite, genuncherele pot sa alunece mai mult sau mai putin in timpul jocului, asa ca aceste genunchiere aduc un al doilea sistem de fixare: prin velcro...

Strike Systems

Pe partea interioara a genuncherei este aplicata o bucata de velcro negativ si pozitiv + o bucata velcro negativ care sa poata fi cusut pe genunchii pantalonilor folositi la joc. Bucata de velcro pozitiv se prinde de velcro-ul negativ de pe pantalon impiedicand astfel alunecarea genuncherei in timpul jocului. Cand se depoziteaza, bucata de velcro pozitiv se asigura cu o alta bucata de velcro negativ cusuta de genunchera pentru a nu se agata de partea interna a celeilalte genunchere sau de saculetul de transport.

Strike Systems

Un alt aspect de care am fost foarte incantat au fost curelele de prindere. Cureaua de sus este din elastic, in timp ce cureau de jos este din cordura. In timpul jocurilor, atunci cand te pui in genunchi, cureau de sus intotdeauna vine chiar in spatele genunchiului. Personal, simt un anumit inconfort fizic atunci cand simt cureaua de cordura, care de obicei are si velcro cusut pe ea (aici ma refer la genunchierele normale). Face ca pozitia in genunchi sa fie inconfortabila, mai ales daca joci ca lunetist si trebuie de multe ori sa "ingheti" in pozitia in care te-ai asezat pentru o perioada de timp.

La aceasta genunchiera insa, gata cu inconfortul. Elasticul moale, dar rezistent, nu incomodeaza

Strike Systems

Strike Systems

Cusaturile si capsele de prindere par solide.

Si cum genunchierele vin intr-o punga ceva mai groasa care se poate sigila, aceasta punga poate fi folosita ca si port-harta (oricum, genunchierele nu prea pot fi depozitate in punga, deoarece se tot deschide).

Strike Systems

Raport pret / calitate

Personal, consider ca aceste genunchiere reprezinta un bun raport pret/calitate. Daca s-ar rezolva cu mutatul sistemul de prindere de pe partea dreapta pe partea stanga (la genunchiera stanga) ar fi chiar un raport excelent.

Genunchierele pot fi achizitionate la pretul de 101,15 Ron de aici .:

Pro

  • produs lucrat si gandit in cele mai mici detalii;
  • cusaturile si capsele de prindere par solide;
  • se prinde/desprinde usor;
  • asigura antialunecarea prin sistem de securizare velcro;
  • comode pentru pozitia in genunchi, cand in spatele genunchiului se prinde cureaua de sus. Cureaua de sus este dintr-un elastic moale dar gros;
  • punga in care vin genuncherele poate fi transformata intr-un excelent port-harta.

Contra

  • in timp ce fugi, protectia de plastic a genunchierei drepte se poate "agata" de sistemul de prindere al genunchierei stangi;
  • punga in care vin genuncherele nu prea mai poate fi folosita pentru depozitare, fiind greu de inchis.
airsoft, milsim, larp Pentru a te asigura ca nu vei pierde nici un numar din 6mm te invitam sa te abonezi aici .:
airsoft, milsim, larp airsoft, milsim, larp

print page

 

Copyright © 2009 - 6mm. Toate drepturile sunt rezervate

 
6 mm, airsoft, competitie, sport, milsim, tacsim, review, evaluare, bb  
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
 
publicitate, magazin, airsoft
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
spacer
spacer
spacer
Deja Vu
designed by
+ parteneri
+
 
magazinpacpac, ghost gear, airsoft, magazin
parteneri parteneri
 
+ +
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
6mm - Prima Publicatie de Airsoft, Milsim & LARPdin Romania I Copyright © 2009 / 2012 - 6mm. Toate drepturile sunt rezervate