6mm pe google plus

6mm pe facebook

spacer

 

 

 

 

6mm 6mm
 
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
publicatie de airsoft + milsim + larp
airsoft
  - replici airsoft
  - mine, grenade, lansatoare
  - consumabile
  - accesorii replici
  - piese de schimb
  - dispozitive optice
  - echipament tactic
  - protectii
  - echipament comunicatie
  - atelier
  - tactica & strategie
  - comunitatea airsoft
  - evenimente airsoft
  - galerie foto-video
6mm, airsoft, milsim

 

p u b l i c i t a t e +

6mm, airsoft, milsim Recomandare 6mm, airsoft, milsim
6mm - Airsoft and Milsim 6mm - Airsoft and Milsim

DROPBOX - O solutie pentru distribuirea rapida de poze

material realizat de
Ghost Leader

Probabil ai fost pus deseori in situatia in care, dupa ce ai participat la un meci de airsoft, ajungand acasa, ai asteptat cu sufletul la gura pozele facute in timpul jocului. Fiindca nu-i asa simplu sa le trimiti pe mail, o solutie eleganta este folosirea galeriilor Picassa. Insa daca le vrei la rezolutia originala, o solutie si mai eleganta este DROPBOX. Despre aceasta aplicatie va fi materialul urmator.

Ce este DROPBOX?

Acesta este o aplicatie care iti permite sa ai acces de pe alte calculatoare la fisierele de pe calculatorul tau de acasa. Partea cea mai buna este faptul ca nici macar nu e nevoie ca ambele calculatoare sa fie pornite in acelasi timp.

Cum functioneaza?

Daca ai instalat dropbox-ul pe calculator, acesta iti va oferi pentru inceput un spatiu de stocare de 2 GB pe care il poti folosi cum crezi de cuvinta. Sa zicem ca faci niste poze pe care le salvezi pe calculatorul tau intr-un fisier facut in interiorul fisierului creat de dropbox. Aceste poze se copiaza singure pe un server. Practic orice modificare facuta pe calculatorul tau, se regaseste si pe server. Daca pui un document in fisierul creat de dropbox la tine pe calculator, acesta se copiaza pe server. Daca stergi un document in fisierul creat de dropbox la tine pe calculator, acesta se sterge pe server.

Acum, sa zicem ca esti intr-o calatorie in alt oras si povestind cu cineva despre airsoft, vrei sa ii arati pozele tale de la joc, stocate la tine pe calculator. Nimic mai simplu, te conectezi la site-ul dropbox si dupa ce te inregistrezi cu utilizatorul si parola ta, ai acces la fisierele care le doresti (cu conditia sa fie salvate in fisierul creat de dropbox la tine pe calculator) de pe un calculator sau chiar telefon daca acesta permite.

In cazul in care ai cu tine un laptop pe care ai instalat dropbox, lucrurile se simplifica si mai mult. Acest program va copia de pe server toate documentele incarcate de pe calculatorul tau de acasa. Acelasi lucru il poti face pe calculatorul de la servici si in acest fel nu va trebui sa tot transporti documente pe stick. Iar modificarile se fac in timp real.

Instalarea dropbox ia maxim un minut si este foarte usor de folosit.

Cum ma ajuta?

De exemplu cineva de la tine din club face poze insa fiind un om grabit, nu are timp sa le puna pe picassa, transfer.ro sau alte servicii de genul. Si asa astepti 2-3 zile pana reusesti sa vezi pozele.

Cu dropbox, tot ce e necesar sa faca este sa isi descarce pozele pe calculator si programul le copiaza pe toate calculatoarele la care s-a dat acces pentru fisierul respectiv. Simplu, nu-i asa?

Programul poate fi instalat urmand pasii de aici .:

 

 

airsoft, milsim, larp Pentru a te asigura ca nu vei pierde nici un numar din 6mm te invitam sa te abonezi aici .:
airsoft, milsim, larp airsoft, milsim, larp

print page

 

Copyright © 2009 - 6mm. Toate drepturile sunt rezervate

 
6 mm, airsoft, competitie, sport, milsim, tacsim, review, evaluare, bb  
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
 
publicitate, magazin, airsoft
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
spacer
spacer
spacer
Deja Vu
designed by
+ parteneri
+
 
magazinpacpac, ghost gear, airsoft, magazin
parteneri parteneri
 
+ +
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
6mm - Prima Publicatie de Airsoft, Milsim & LARPdin Romania I Copyright © 2009 / 2012 - 6mm. Toate drepturile sunt rezervate