6mm pe google plus

6mm pe facebook

spacer

 

 

 

 

6mm 6mm
 
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
publicatie de airsoft + milsim + larp
airsoft
  - replici airsoft
  - mine, grenade, lansatoare
  - consumabile
  - accesorii replici
  - piese de schimb
  - dispozitive optice
  - echipament tactic
  - protectii
  - echipament comunicatie
  - atelier
  - tactica & strategie
  - comunitatea airsoft
  - evenimente airsoft
  - galerie foto-video
6mm, airsoft, milsim

 

p u b l i c i t a t e +

6mm, airsoft, milsim Echipament Tactic 6mm, airsoft, milsim
6mm - Airsoft and Milsim 6mm - Airsoft and Milsim

Evaluare: Fenix - Ansamblu Conector pentru lanterna tactica

material realizat de
Ghost Leader

Introducere

Fenixlights au intrat pe piata producatorilor de lanterne in 2001, scotand pana in prezent peste 25 modele de lanterne. Reprezentantul pentru Romania al produselor Fenix este airsoft.ro

La recomandarea lui Robert, omul din spatele airsoft.ro, cei de la Fenix au scos pe piata un ansamblu conector pentru lanterna tactica care sa permita controlul acesteia atunci cand este montata pe arma.

Acest ansamblu conector ne-a fost propus pentru evaluare si il vom prezenta in cele ce urmeaza.

Caracteristici tehnice

 • greutate totala: 53,2 grame
 • adaptorul pentru lanterna are 25,4 mm in diametru si 40 mm in lungime
 • se potriveste cu modelele Fenix TK10,TK11,TK20, TA30
 • Rezistent la imersiunea in apa conform standartelor IPX-8
 • Comutatorul din lateralul adaptorului ce vine conectat la lanterna, este proiectat pentru curent electric 1A si functioneaza separat de celalalt comutator.
 • Adaptorul ce vine conectat la lanterna este din aluminiu categoria T6 cu finisaj anodic puternic de tip III pentru rezisenta impotriva zgarieturilor.
 • Cablul spiralat este din material elastic PU si are o lungime de 23 cm atunci cand este strans si 80 cm atunci cand este intins.

Impresie generala

Ansamblul conector pentru lanterna de la FENIX este special conceput pentru lanternele tactice.Acesta este dotat cu patru senzori interni conectati paralel la modulul comutatorului cu arc din otel pentru o functionare mai sigura.Astfel, comutatorul activeaza lanterna prin aplicarea unei presiuni usoare cu degetele. O data ce incetati sa apasati pe comutator, lanterna se opreste.Cu cablul de 80 cm, (lungime maxima) pentru controlul lanternei de la distanta, ansamblul conector de la FENIX face misiunea dvs. sau iesirea la vanatoare mai practica si comoda.

Ansamblul conector vine intr-un ambalaj de culoare neagra:

Constructia este destul de solida, dar si usoara in acelasi timp. Cantareste cu totul 53,2 grame.

Teste in teren

Pentru testele in teren am montat acest ansamblu conector la lanterna tactica Fenix TA30 (un review la aceasta lanterna poate fi citit aici .:).

Ce imi place la el este faptul ca firul este suficient de gros pentru a nu se rupe. Cablul are 80 cm (lungime maxima) pentru controlul lanternei de la distanta.

Intrerupatorul este facut destul de solid, astfel incat se activeaza daca chiar vrei sa pornesti lanterna si nu daca este atins din greseala (cum mi se intampla frecvent la laser). Cei patru senzori interni asigura pornirea lanternei indiferent ca apesi pe mijlocul inrerupatorului sau intr-un capat.

Partea care se prinde pe lanterna are de asemenea un buton cu functia pornit-oprit pentru cazul in care doresti sa inaintezi cu lanterna pornita in permanenta, fara a o controla de la distanta.

Rezistenta la imersiunea in apa (conform standartelor IPX-8) permite folosirea acestui ansamblu conector si pe timp de ploaie sau umezeala ridicata fara nici un risc.

Raport pret / calitate

In cazul in care doriti sa folositi o lanterna tactica montata pe arma, un accesoriu indispensabil este un ansamblu conector. Fenix ofera un astfel de ansamblu prin intermediul airsoft.ro la pretul de 65,45 ron aici .: Consider ca este un pret mai mult decat corect.

Mai jos am incercat sa impart impresile mele in puncte pro si contra pentru care aceast ansamblu conector ar trebui sau nu sa intre in posesia unui jucator de airsoft.

Pro

 • constructie solida, firul conector este mai gros si mai greu de rupt,
 • pretul este corect,
 • doua inrerupatoare independente, unul pe capul care se insurubeaza pe lanterna cu fuctie pornit-oprit si unul care se poate prinde pe manerul armei cu o banda de elastic avand functia temporar pornit (adica sta pornit doar cat tii apasat pe el).
 • Comutatorul care se prinde pe manerul armei este dotat cu patru senzori interni conectati paralel la modulul comutatorului cu arc din otel pentru o functionare mai sigura. Cu alte cuvinte oriunde ai apasa nimeresti unul din cei patru senzori,
 • lungimea maxima a cablului de 80 cm face posibila montarea lanternei pe orice tip de arma.
 • usor, cantareste doar 53,2 grame

Contra

 • nu am remarcat ceva deosebit in acest sens.
airsoft, milsim, larp Pentru a te asigura ca nu vei pierde nici un numar din 6mm te invitam sa te abonezi aici .:
airsoft, milsim, larp airsoft, milsim, larp

print page

 

Copyright © 2009 - 6mm. Toate drepturile sunt rezervate

 
6 mm, airsoft, competitie, sport, milsim, tacsim, review, evaluare, bb  
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
 
publicitate, magazin, airsoft
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
spacer
spacer
spacer
Deja Vu
designed by
+ parteneri
+
 
magazinpacpac, ghost gear, airsoft, magazin
parteneri parteneri
 
+ +
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
6mm - Prima Publicatie de Airsoft, Milsim & LARPdin Romania I Copyright © 2009 / 2012 - 6mm. Toate drepturile sunt rezervate