6mm pe google plus

6mm pe facebook

spacer

 

 

 

 

6mm 6mm
 
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
publicatie de airsoft + milsim + larp
airsoft
  - replici airsoft
  - mine, grenade, lansatoare
  - consumabile
  - accesorii replici
  - piese de schimb
  - dispozitive optice
  - echipament tactic
  - protectii
  - echipament comunicatie
  - atelier
  - tactica & strategie
  - comunitatea airsoft
  - evenimente airsoft
  - galerie foto-video
6mm, airsoft, milsim

 

p u b l i c i t a t e +

6mm, airsoft, milsim Atelier 6mm, airsoft, milsim
6mm - Airsoft and Milsim 6mm - Airsoft and Milsim

Fa si Tu: Reducerea scaparilor de gaz la incarcatoare

material realizat de
Ghost Leader

Daca ai in dotare un pistol de airsoft pe gaz, probabil ca ai observat ca atunci cand incarci cu gaz, acesta scapa pe langa supapa de incarcare. De obicei acest lucru este valabil doar la unele incarcatoare (exemplu TM), din cauza ca diametrul supapei de la incarcator este mai mic decat diametrul tubului de la butelia cu gaz sau pur si simplu lipseste o garnitura de cauciuc pe care sa preseze peretii tubului de alimentare cu gaz. Daca te confrunti cu aceasta problema iti recomand sa citesti in continuare, deoarece vei gasi deosebit de util acest material.

Am ajuns la aceasta solutie dupa ce in timpul unui joc am ramas fara gaz. M-am retras in viteza si adapostit de un copac am incercat sa imi reincarc cu gaz incarcatorul de la pistol. Faptul ca scapa gaz in timp ce incarcam ma inducea in eroare si tot miscand butelia pentru a o face sa fie perfect perpendiculara pe incarcator, am reusit sa rup de la baza tubul buteliei cu gaz. Butelia fusese cumparata abia de 2 saptamani... :(

Problema am remediat-o cu ajutorul unei garnituri de cauciuc. Aceasta imi permite sa nu mai distrug si alte butelii si sa incarc direct in teren fara a face zgomot. Si cel mai important ma ajuta sa imi dau seama cand incarcatorul este plin cu gaz, deoarece se aude perfect gazul care intra in incarcator.

Materiale Necesare

 1. o bricheta reincarcabila,
 2. un ac,
 3. o pasta normala de pix,
 4. incarcatorul pe gaz

articol

Procedura de lucru

 1. Daca te uiti cu atentie la bricheta, in partea de jos are o supapa pentru reincarcare (asta in cazul in care este o bricheta reincarcabila). In jurul supapei vei remarca o garnitura de cauciuc. De acea garnitura vei avea nevoie. Cu ajutorul acului scoti garnitura.
 2. Garnitura o pui deasupra supapei de incarcare cu gaz de la incarcator.
 3. Cu ajutorul unei paste normale de pix (partea opusa celei cu care scrii) se impinge garnitura pe supapa pentru a o fixa.
 4. Incarci cu gaz si verifici la capat daca garnitura este tot acolo (la unele modele de incarcatoare, din cauza supapei, garnitura sare atunci cand se incarca cu gaz).

Recomandari

 • toata procedura va fi realizata cu finete, fara a forta supapa de la pistol.
 • la unele modele de incarcatore, din cauza formei supapei, garnitura nu se fixeaza (iesind la prima incarcare cu gaz. Ex. incarcatorul de ARMY R17 -Metal slide Glock 17).
 • cand se incarca cu gaz, se aude distinct gazul care patrunde in incarcator prin supapa (si nu pe langa cum e de obicei). Cand acest sunet nu se mai aude, inseamna ca incarcatorul s-a umplut, sau dumneavoastra nu mai apasati butelia cu gaz.

Esti curios si de alte solutii practice pe care le poti face cu mana ta? Click aici .: pentru a vedea celelalte proiecte ale lui Ghost Leader.

airsoft, milsim, larp Pentru a te asigura ca nu vei pierde nici un numar din 6mm te invitam sa te abonezi aici .:
airsoft, milsim, larp airsoft, milsim, larp

print page

 

Copyright © 2009 - 6mm. Toate drepturile sunt rezervate

 
6 mm, airsoft, competitie, sport, milsim, tacsim, review, evaluare, bb  
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
 
publicitate, magazin, airsoft
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
spacer
spacer
spacer
Deja Vu
designed by
+ parteneri
+
 
magazinpacpac, ghost gear, airsoft, magazin
parteneri parteneri
 
+ +
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
6mm - Prima Publicatie de Airsoft, Milsim & LARPdin Romania I Copyright © 2009 / 2012 - 6mm. Toate drepturile sunt rezervate