6mm pe google plus

6mm pe facebook

spacer

 

 

 

 

6mm 6mm
 
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
publicatie de airsoft + milsim + larp
airsoft
  - replici airsoft
  - mine, grenade, lansatoare
  - consumabile
  - accesorii replici
  - piese de schimb
  - dispozitive optice
  - echipament tactic
  - protectii
  - echipament comunicatie
  - atelier
  - tactica & strategie
  - comunitatea airsoft
  - evenimente airsoft
  - galerie foto-video
6mm, airsoft, milsim

 

p u b l i c i t a t e +

6mm, airsoft, milsim Evenimente 6mm, airsoft, milsim
6mm - Airsoft and Milsim 6mm - Airsoft and Milsim

Concurs de Patrulă Airsoft „IRON TEAM-ROU” 2008

material realizat de
TeamLeader
Dacia Rex


Airsoftul, un joc care pune în practică ideea de counterstrike (alt joc, foarte popular in rândul tinerilor de vâste diferite, dar care se joacă pe computer), se caracterizează,în mod deosebit,prin fair-play şi spirit de echipă,fiind un mod interactiv şi foarte antrenant de  petrecere a timpului liber.

Formele în care se practică airsoftul în lume,ca dealtfel şi în Romania, la ora actuală, sunt similare scenariilor din jocul de counterstrike, cu accent pe simularea acţiunilor de tip militar.

La început, ideea şi concepţia „IRON TEAM-ROU”ca patrulă competiţională airsoft, au apărut ca o necesitate de a arăta latura sportivă a jocului de airsoft şi de a demonstra posibilitatea organizării unei competiţii având la bază airsoftul, în vederea susţinerii ideii de recunoaştere a jocului de airsoft, ca sport, în Romania, în viitorul apropiat.

Atât ideea cât şi concepţia acestui tip de concurs airsoft aparţin unuia dintre membrii  A.S.”DACIA REX”Cluj-Napoca,care,împreună cu colegii săi de echipă, a dezvoltat-o şi pus-o în practică.

Astfel, Asociaţia Sportivă “DACIA REX”, Cluj-Napoca, prin membrii săi, a încercat şi zicem noi a reuşit, să aducă o nouă abordare jocului şi activităţii de airsoft prin pregătirea, organizarea şi desfăşurarea Competiţiei Naţionale de Patrulă Airsoft intitulată “IRON TEAM-ROU”,care, până în prezent,are în istoricul ei două ediţii, şi anume, ediţia 2008 şi ediţia 2009, ambele, desfăşurate la Băişoara, în judeţul Cluj.

La ediţia din 2008, probele competiţiei au fost în număr de 4, organizate ca standuri de concurs, după cum urmează:standul „AMBUSCADA” standul „GRENADA”,standul ”ŢINTA” şi standul „STEAGUL”,la finalul unuia dintre aceste standuri fiind organizată şi o situaţie de acordare a primului ajutor,în vederea evaluării „medicilor”fiecărei echipe.

Echipele participante la această ediţie au fost, în ordinea clasamentului, următoarele: CORE-Bucureşti,KEA-Carei,URSULETII -Bucureşti,CARPATI SOFT AIR-Piatra Neamţ,DRACONIS-Bucureşti şi,nu în ultimul rând, SDS-Sibiu(participantă în cadrul serviciului de arbitraj şi OPFOR,adică, Forţe ale Adversarului).

În cadrul festivităţii de premiere s-au acordat, pe lângă premiile pentru primele trei echipe clasate,diplome de participare şi următoarele premii:Premiul pentru Cea Mai Fair-Play Echipă- echipei URSULEŢII-Bucureşti;Premiul pentru Cel mai bun Teamleader a fost adjudecat de către echipa K.E.A.-Carei, Premiul Pentru Cel Mai Bun Combat Medic,de către „medicul” echipei DRACONIS”-Bucureşti,iar Premiul Pentru Cel Mai Bun Sniper a fost adjudecat de către echipa „CORE”-Bucureşti.  

Sponsorii ediţiei au fost: S.C.ODESCO-SNACK S.R.L.-PIATRA NEAMT, S.C.MYTZU AIRSOFT S.R.L.-BUCURESTI şi S.C. WOLFY S.R.L.-CLUJ-NAPOCA, cărora,membrii echipei organizatoare ţin să le mulţumească încă o dată,pentru sprijinul acordat.Totodată, la succesul ediţiei au avut,pe lângă organizatori, o contribuţie majoră, echipele participante, cărora, şi pe acestă cale,le mulţumim.

În 2008, Concursul Naţional de Patrulă airsoft “IRON TEAM-ROU” a fost o manifestare airsoft pilot, în care s-au verificat,în regim competiţional, viabilitatea elementelor sportiv-militare (Ex: deplasarea în teren variat în timp limitat, tirul airsoft la precizie după efort, ) îmbinate cu elemente ale jocului de airsoft preluate din counterstrike (Ex:cucerirea unui obiectiv, parcurgerea traseului într-o situaţie tactică ) precum şi actiunea, procedeele şi modalităţile de acordare a primului ajutor în cazul „rănirilor”simulate pe timpul acţiunilor.

UBI CONCORDIA, IBI VICTORIA! (UNDE ESTE ARMONIE,ESTE ŞI VICTORIE)

airsoft, milsim, larp Pentru a te asigura ca nu vei pierde nici un numar din 6mm te invitam sa te abonezi aici .:
airsoft, milsim, larp airsoft, milsim, larp

print page

 

Copyright © 2009 - 6mm. Toate drepturile sunt rezervate

 
6 mm, airsoft, competitie, sport, milsim, tacsim, review, evaluare, bb  
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
 
publicitate, magazin, airsoft
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
spacer
spacer
spacer
Deja Vu
designed by
+ parteneri
+
 
magazinpacpac, ghost gear, airsoft, magazin
parteneri parteneri
 
+ +
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
6mm - Prima Publicatie de Airsoft, Milsim & LARPdin Romania I Copyright © 2009 / 2012 - 6mm. Toate drepturile sunt rezervate