6mm pe google plus

6mm pe facebook

spacer

 

 

 

 

6mm 6mm
 
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
publicatie de airsoft + milsim + larp
airsoft
  - replici airsoft
  - mine, grenade, lansatoare
  - consumabile
  - accesorii replici
  - piese de schimb
  - dispozitive optice
  - echipament tactic
  - protectii
  - echipament comunicatie
  - atelier
  - tactica & strategie
  - comunitatea airsoft
  - evenimente airsoft
  - galerie foto-video
6mm, airsoft, milsim

 

p u b l i c i t a t e +

6mm, airsoft, milsim Evenimente 6mm, airsoft, milsim
6mm - Airsoft and Milsim 6mm - Airsoft and Milsim

Concurs de Patrulă Airsoft „IRON TEAM-ROU” 2009

material realizat de
TeamLeader
Dacia Rex


Chiar dacă la prima ediţie, cea din septembrie 2008, actuala echipă A.S. “DACIA REX”a acţionat sub culorile altui club (N.B.-majoritatea membrilor fondatori ai asociaţiei noastre constituiau, la vremea respectivă o mare majoritate a membrilor acelui club), dorinţa de mai bine, de actiune desfăşurată într-un mod profesionist şi de susţinere în continuare a ideii de competiţie sportivă airsoft au prevalat şi, în luna august a anului 2009, Asociaţia Sportivă „DACIA REX” a conceput, pregătit şi organizat,ediţia a doua, a primei manifestări airsoft din Romania cu caracter sportiv-competiţional.
Succesul primei ediţii a condus la adăugarea de elemente noi concursului, astfel încât, la ediţia a doua, a fost pusă în practică, ideea de PATRULĂ AIRSOFT sub formă de PENTATLON,cu 5 PROBE şi 4 STANDURI,proba de ORIENTARE fiind elementul de noutate definitoriu faţă de ediţia precedentă.

Totodată, pe timpul desfăşurării activităţilor în cadrul “IRON TEAM-ROU”2009, echipele participante au beneficiat şi de o zi specială de pregătire pentru a putea face faţă mai bine probelor competiţiei.

Astfel, sesiunea de pregătire a constat într-un schimb de experienţă dintre membrii A.S.”DACIA REX”şi participanţii la event, în cadrul unor ateliere care au avut ca subiecte: 1.TOPOGRAFIA, 2.TRAGERILE CU REPLICILE DE AIRSOFT ÎN DIFERITE SITUAŢII, 3.TEHNICI DE SUPRAVIEŢUIRE ÎN DIFERITE CONDIŢII ŞI SITUAŢII, 4.TEHNICI DE ACŢIUNE ÎN CADRUL UNOR POSIBILE SCENARII AIRSOFT,5.TEHNICI DE ACORDARE A PRIMULUI AJUTOR ŞI RESUSCITARE sau măsuri de urgenţă, care se aplică înaintea intervenţiei cadrelor medicale de specialitate şi,nu în ultimul rând, 6.TEHNICI DE ARUNCARE A GRENADEI.

Toate acestea, desfăşurate pe o vreme a cărei definiţie poate fi cea de „infantry weather”, în spiritul airsoftului,au constituit, spunem noi, un element de noutate şi foarte important atât în ceea ce priveşte event-urile airsoft, în Romania, în general, cât şi în cadrul „IRON TEAM-ROU”.

Echipele participante la ediţia 2009 au fost,în ordinea clasamentului, următoarele: CORE-Bucureşti, SDS-Sibiu, CARPATI SOFT AIR-Piatra Neamţ, KEA-Carei, ACD-Deva şi BEBELUŞII-Bucureşti.

În cadrul elementelor OPFOR (Forţe ale Adversarului) şi de arbitraj au mai participat şi membrii echipei M.B.O.T.-Baia Mare.

Festivitatea de premiere a avut,pe lângă premiile pentru echipele din fruntea clasamentului,tradiţionalele de acum diplome de participare şi premii precum Premiul pentru Cea mai Fair-Play echipă-pentru echipa CORE-Bucureşti;Premiul pentru Cel mai Bun Teamleader-pentru echipa CORE-Bucureşti;Premiul pentru Cel mai Bun Sniper-echipei SDS-Sibiu la care s-au adăugat, Premiul pentru Cea mai Bună Echipă la Orientare-echipa K.E.A.-Carei şi, nu în ultimul rând, Premiul Pentru Cea Mai Tenace Echipă-echipa BEBELUŞII-Bucureşti.

Atât aceste premii, cât şi buna desfăşurare a competiţiei au fost posibile,de asemenea, cu sprijinul următorilor sponsori: S.C.ODESCO-SNACK S.R.L. Piatra-Neamţ, S.C.AIRSOFT CLUB DEVA S.R.L., S.C.GiftShop International S.R.L. Bucureşti, S.C.AIREXPRESS S.R.L.Cluj-Napoca,S.C.MONDIAL S.R.L. Cluj-Napoca, S.C.COMARGO S.R.L.Cluj-Napoca, S.C.ROYAL FLOWERS S.R.L.Cluj-Napoca şi, nu în ultimul rând,cu sprijinul Comandamentului Diviziei 4 Infanterie „GEMINA” Cluj-Napoca, care a aprobat utilizarea locaţiei, ca locaţie de cazare şi masă, pentru desfăşurarea activităţilor concursului.

Tuturor acestor sponsori şi colaboratori, A.S.”DACIA REX”din Cluj-Napoca le mulţumeşte încă o dată.
Trebuie menţionat aici şi sprijinul post factum al echipei de la 6mm.ro, cu ajutorul şi amabilitatea căreia este găzduită această pagină.

În concluzie, scopul şi obiectivele activităţii competiţionale au fost atinse din nou şi cu toţii (participanţi la această a doua ediţie a Concursului Naţional de Patrulă Airsoft „IRON TEAM-ROU” şi organizatori ai acesteia au avut posibilitatea unui schimb de experienţă foarte util şi mai ales, au pus încă o piatră de temelie la construcţia numită airsoft ca activitate cu caracter sportiv-competiţional în Romania şi, poate într-un viitor nu prea îndepărtat şi pe plan internaţional.
De asemenea, menţionăm că nu am dorit şi nu dorim să ofensăm pe nimeni din comunitatea airsoft din România prin ne-invitarea şi ne-informarea mai multor echipe în legătură cu competiţia de patrulă airsoft organizată şi desfăşurată de către A.S.”DACIA REX”Cluj-Napoca.

Atât la prima cât şi la a doua ediţie, invitarea unui număr mai mare de echipe participante a fost condiţionată de factori economici, în strânsă legătură cu condiţii obiective privind locaţia de desfăşurare şi posibilităţile de cazare în zonă, care să ofere condiţii similare, pentru toate echipele prezente la competiţie.

Asociaţia Sportivă „DACIA REX”din Cluj-Napoca mulţumeşte, încă o dată, tuturor acelora care au contribuit la succesul ediţiilor de până acum a „IRON TEAM-ROU” şi îşi exprimă încrederea şi speranţa continuării şi pe viitor a organizării şi desfăşurării acestui tip de manifestare sportiv-competiţională,sub formă de Concurs Naţional de Patrulă Airsoft, în condiţii din ce în ce mai bune şi cu participare cât mai numeroasă cu putinţă din partea echipelor de airsoft din România.

UBI CONCORDIA, IBI VICTORIA! (UNDE ESTE ARMONIE,ESTE ŞI VICTORIE)

airsoft, milsim, larp Pentru a te asigura ca nu vei pierde nici un numar din 6mm te invitam sa te abonezi aici .:
airsoft, milsim, larp airsoft, milsim, larp

print page

 

Copyright © 2009 - 6mm. Toate drepturile sunt rezervate

 
6 mm, airsoft, competitie, sport, milsim, tacsim, review, evaluare, bb  
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
 
publicitate, magazin, airsoft
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
spacer
spacer
spacer
Deja Vu
designed by
+ parteneri
+
 
magazinpacpac, ghost gear, airsoft, magazin
parteneri parteneri
 
+ +
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
6mm - Prima Publicatie de Airsoft, Milsim & LARPdin Romania I Copyright © 2009 / 2012 - 6mm. Toate drepturile sunt rezervate