6mm pe google plus

6mm pe facebook

spacer

 

 

 

 

6mm 6mm
 
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
publicatie de airsoft + milsim + larp
airsoft
  - replici airsoft
  - mine, grenade, lansatoare
  - consumabile
  - accesorii replici
  - piese de schimb
  - dispozitive optice
  - echipament tactic
  - protectii
  - echipament comunicatie
  - atelier
  - tactica & strategie
  - comunitatea airsoft
  - evenimente airsoft
  - galerie foto-video
6mm, airsoft, milsim

 

p u b l i c i t a t e +

6mm, airsoft, milsim Replici Airsoft 6mm, airsoft, milsim
6mm - Airsoft and Milsim 6mm - Airsoft and Milsim

Ghid Dezasamblare: Arctic Warior L96 Well

material realizat de
Ghost Leader

Recent am desfacut in bucati replica L96 realizata de Well. Ce ocazie mai buna de a face poze si a pregatii un ghid de dezasamblare pentru cei care exact ca si in copilarie abia asteapta sa vada ce este inauntrul jucariei celei noi.

Daca esti un adept al realismului si vrei sa faci replica ta identica armei reale (presupun ca posezi un L96 din moment ce esti pe aceasta pagina), am pregatit un material special pentru tine aici .:

Inceputul

Se aseaza replica pe o masa si se scoate incarcatorul.

Cu ajutorul cheii imbus livrata impreuna cu replica se desurubeaza mecanismul armei de pat. Pentru asta, cheia imbus se introduce in gaurile incercuite cu rosu in imaginea de mai jos. In felul acesta separam cutia mecanismului si teava de patul replicii.

Si se separa mecanismul replicii de patul ei.

Cutia mecanismului

Mai jos vedem partea in care teava intra in cutia mecanismului. Desurubam teava. Facem acest lucru cu atentie si rabdare si in nici un caz nu vom abuza parghia de eliberare a incarcatorului care este prinsa de teava.

Cu ajutorul unei surubelnite in cruce se desfac cele 2 suruburi care tin cutia tragaciului de cutia mecanismului. Se scoate parghia care tine arcul , atunci cand se armeaza. In imaginea de mai jos sagetiile orientate in sus arata locasul suruburilor si sageata orientata in jos arata directia in care se trage de parghie.

Pentru a deschide cutia mecanismului se vor folosi doua chei imbus exact ca in imaginea de mai jos. Aceste surubelnite vor folosi ca parghie pentru a putea desuruba air nozzel-ul.

Odata desfacut, vom avea capul piston, arcul si ghidajul pentru arc.

In timp arcul se lasa. De exemplu am aceasta replica din Martie 2008 si a venit stock la 140 m/s. La momentul publicarii acestui material, dupa exact un an replica scoate 118 m/s cu bile de 0,20 gr. In acest caz se poate face o mica improvizatie: un inel din plastic sau scoci (cum am facut eu) care vine la baza ghidajului pentru arc si arc. Am constatat ca aproximativ 1 cm din acest dispozitiv care comprima arcul da in plus aproximativ 3 m/s cu bile de 0,27. Atentie insa, daca se face prea mare e posibil ca arcului sa ii fie imposibil sa se mai comprime si implicit replicii sa se armeze. Tot din experienta am vazut ca se poate merge cam pana la 2 cm. Totusi este o solutie temporara pana se schimba cu un arc mai bun.

Teava

Trecem la teava. Se desurubeaza capacul si parghia de eliberare a incarcatorului.

Si se scoate teava cu camera hop-up-ului.

Se desurubeaza ca in imaginea de mai jos pentru a se putea desface mecanismul care regleaza hop-up-ul.

Apoi se desurubeaza ca in imaginea de mai jos pentru a putea extrage teava din camera hop-up-ului.

Pentru a ne asigura ca nu scapa aer pe langa guma de hop-up se poate face un "teflon mode". Mai pe romaneste se infasoara teflon pentru gaz (Se gaseste la magazinele cu materiale de constructii si instalatii. Este disponibil in doua variante: teflon pentru apa si teflon pentru gaz. Se recomanda cel pentru gaz.) odata si jumatate in jurul locului unde guma de hop-up se termina si incepe teava.

Patul

Patul armei se desface prin desurubarea suportului pentru umar si a suruburilor incercuite cu rosu/indicate prin sageti in imaginea de mai jos.

Dupa ce fiecare surub a fost indepartat cele doua bucati care formeaza patul armei se desfac cu multa atentie pentru a nu le crepa. In afara de surube acestea mai sunt prinse cu niste stifturi din metal.

Recomandari

  • deasupra locasului pentru incarcator se poate desena cu un marker pentru CD-uri un + in partea dreapta si un - in partea stanga. Aceste simboluri te vor ajuta sa tii minte directiile in care se regleaza hop-upul.
  • daca esti un adept al realismului si ai ceva abilitati practice iti sugerez sa ii montezi un incarcator fals care sa faca acest model sa arate ca cel real. Pentru a realiza acest lucru, am pregatit pentru tine un material aici .:
  • in general este o replica precisa si fiabila. Totusi, pe timpul iernii guma de hop-up isi modifica proprietatile datorita frigului.
  • o problema frecventa este faptul ca suruburile trebuie stranse din cand in cand din cauza microtrepidatiilor rezultate la fiecare tragere. Se rezolva cu teflon pentru gaz pus pe filetul suruburilor (in mod special suruburile de la bipod)
airsoft, milsim, larp Pentru a te asigura ca nu vei pierde nici un numar din 6mm te invitam sa te abonezi aici .:
airsoft, milsim, larp airsoft, milsim, larp

print page

 

Copyright © 2009 - 6mm. Toate drepturile sunt rezervate

 
6 mm, airsoft, competitie, sport, milsim, tacsim, review, evaluare, bb  
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
 
publicitate, magazin, airsoft
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
spacer
spacer
spacer
Deja Vu
designed by
+ parteneri
+
 
magazinpacpac, ghost gear, airsoft, magazin
parteneri parteneri
 
+ +
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
6mm - Prima Publicatie de Airsoft, Milsim & LARPdin Romania I Copyright © 2009 / 2012 - 6mm. Toate drepturile sunt rezervate