6mm pe google plus

6mm pe facebook

spacer

 

 

 

 

6mm 6mm
 
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
publicatie de airsoft + milsim + larp
airsoft
  - replici airsoft
  - mine, grenade, lansatoare
  - consumabile
  - accesorii replici
  - piese de schimb
  - dispozitive optice
  - echipament tactic
  - protectii
  - echipament comunicatie
  - atelier
  - tactica & strategie
  - comunitatea airsoft
  - evenimente airsoft
  - galerie foto-video
6mm, airsoft, milsim

 

p u b l i c i t a t e +

6mm, airsoft, milsim Replici Airsoft 6mm, airsoft, milsim
6mm - Airsoft and Milsim 6mm - Airsoft and Milsim

Cosmetizare: L115A3 [MB08 Well]

material realizat de
Ghost Leader

Recent, cei de la Well au scos pe piata si versiunea pe arc a modelului de L96 cu pat rabatabil. Este vorba de MB08 -corespondent al L115A3 folosit de britanici sau G22 folosit de germani.

Am visat la aceasta jucarie inca de cand am inceput sa joc airsoft. Asadar, am dat vechiul meu L96 cu pat fix si am achizitionat versiunea cu pat rabatabil pe care l-am cosmetizat dupa cum am crezut ca imi va fi util in teren.

Despre ce este vorba?

Am pornit de la L115A3 / G22 [MB-08 Well]. Am preferat versiunea pe olive deoarece odata vopsit, atunci cand corpul se loveste sau se zgarie, culoare corpului se integreaza cu camuflajul vopsit.

Cum spuneam patul este rabatabil. Motivul pentru care acesta este rabatabil este pentru ca arma sa poata fi transportata mai usor si pentru a nu atrage atentia lunetistilor inamici atunci cand lunetistul se deplaseaza cu trupele proprii si nu este in pozitie.

airsoft

Cu ajutorul a doua suruburi externe, se poate regla inaltimea suportului pentru obraz.

airsoft

Patul vine cu un monopod inclus care este deosebit de util daca se sta perioade lungi de timp intr-o pozitie.

Prin apasarea unui buton, monopodul revine la loc, tras de un arc.

airsoft

Folosindu-ma de un Incarcator pentru M14 [Cyma] am facut un incarcator fals. Ideal ar fi fost un Incarcator SR25 [PJ] care este mai lung la baza, insa nu am gasit nicaieri.

Daca esti un adept al realismului si vrei sa faci replica ta identica armei reale (presupun ca posezi un L96 din moment ce esti pe aceasta pagina), am pregatit un material special pentru tine despre cum poti sa faci un incarcator fals aici .:

O surpriza placuta la acest model este teava cu santuri pentru disiparea caldurii (la arma reala).

Modelul real se livreaza impreuna cu 5 incarcatoare. Au fost destul de greu de gasit, insa in final am reusit sa gasesc 5 x Incarcator L96 [Well] (patru sunt afara si unul in replica)

Aici se pot vedea mai bine santurile de pe teava...

Ascunzatorul de flama este facut la strung pentru a ascunde cei 10 cm in plus a unei tevi Prometheus de 6.3...

Pentru bipod m-am oprit la un Parker Hale [PJ]. Au fost necesare unele modificari, insa avantajul major al acestui bipod este ca poate fi rabatat atat in fata cat si in spate si poate fi deschis dintr-o singura miscare (la restul de modele, fiecare picior trebuie deschis separat, ceea ce inseamna timp pierdut)

Cureaua folosita este o Curea arma / OD 3 puncte [ACM]. Aceasta distribuie destul de bine greutarea replicii si permite transportul acesteia ca pe un rucsac.

Pentru montarea unui laser sau a unei lanterne IR in cazul jocurilor de noapte am montat pe lateral o sina mica din Set sine pentru Uluc tip MOE [PJ].

Ca optica, folosesc o Luneta M3 / 3.5-10x50 [ACM]. Aceasta este ideala datorita reglajelor externe. La airsoft, precizia tragerii este influentata de o multime de factori si de multe ori este necesar sa faci reglaje de la joc la joc.

Pe luneta am montat un flash-kill tip fagure. Rolul sau este de a impiedica razele soarelui sau lumina sa se reflecte in lentila lunetei si in acest fel sa iti tradeze pozitia.

Cutia mecanismelor am schimbat-o cu una de la un L96 AGM pe care era gravata seria.

O alta surpriza pentru acest model este ca vine cu tragaci + carcasa din metal. Si de asemenea, replica vine cu Upgrade MB01/MB05/MB06 150m/s [Well] montat din fabrica.

Pe pat am prins o port-harta de la Flye, destul de utila pentru transportul imbusurilor folosite la aceasta replica precum si a hartilor si a altor documente utilizate in joc.

airsoft

airsoft

Pe unul din elasticele de prindere am montat o Busola [Ghost Gear]

Aici se poate vedea mai bine felul in care Curea arma / OD 3 puncte [ACM] permite transportul replicii ca pe un rucsac.

Recomandari

  • deasupra locasului pentru incarcator se poate desena cu un marker pentru CD-uri un + in partea dreapta si un - in partea stanga. Aceste simboluri te vor ajuta sa tii minte directiile in care se regleaza hop-upul.
  • daca esti un adept al realismului si ai ceva abilitati practice iti sugerez sa ii montezi un incarcator fals care sa faca acest model sa arate ca cel real. Pentru a realiza acest lucru, am pregatit pentru tine un material aici .:
  • in general este o replica precisa si fiabila. Totusi, pe timpul iernii guma de hop-up isi modifica proprietatile datorita frigului.
  • o problema frecventa este faptul ca suruburile trebuie stranse din cand in cand din cauza microtrepidatiilor rezultate la fiecare tragere. Se rezolva cu teflon pentru gaz pus pe filetul suruburilor.
airsoft, milsim, larp Pentru a te asigura ca nu vei pierde nici un numar din 6mm te invitam sa te abonezi aici .:
airsoft, milsim, larp airsoft, milsim, larp

print page

 

Copyright © 2009 - 6mm. Toate drepturile sunt rezervate

 
6 mm, airsoft, competitie, sport, milsim, tacsim, review, evaluare, bb  
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
 
publicitate, magazin, airsoft
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
spacer
spacer
spacer
Deja Vu
designed by
+ parteneri
+
 
magazinpacpac, ghost gear, airsoft, magazin
parteneri parteneri
 
+ +
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
6mm - Prima Publicatie de Airsoft, Milsim & LARPdin Romania I Copyright © 2009 / 2012 - 6mm. Toate drepturile sunt rezervate