6mm pe google plus

6mm pe facebook

spacer

 

 

 

 

6mm 6mm
 
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
publicatie de airsoft + milsim + larp
airsoft
  - replici airsoft
  - mine, grenade, lansatoare
  - consumabile
  - accesorii replici
  - piese de schimb
  - dispozitive optice
  - echipament tactic
  - protectii
  - echipament comunicatie
  - atelier
  - tactica & strategie
  - comunitatea airsoft
  - evenimente airsoft
  - galerie foto-video
6mm, airsoft, milsim

 

p u b l i c i t a t e +

6mm, airsoft, milsim Echipament Tactic 6mm, airsoft, milsim
6mm - Airsoft and Milsim 6mm - Airsoft and Milsim

Evaluare: Toc Piele pentru Centura - Wolfy

material realizat de
Ruairi

Tocurile de pistol sunt unele dintre cele mai imposibile accesorii, pentru ca sunt foarte multe modele, construite pentru diverse modele de pistoale sau revolvere, evident si foarte multi producatori pe piata, care fac alegerea unui toc, o chestiune complicata. Evident aceasta alegere tine de gusturi, utilitate si foarte multi factori.

Recent WOLFY a scos pe piata un nou tip de toc, elegant, construit din piele . Disponibil in doua versiuni maro sau negru. Am primit un astfel de toc pentru un review. Evident ca l-am incercat cu diferite pistoale.

Prima impresie

Este compact, construit integral dintr-o piele de foarte buna calitate, bine tabacita. Cusut solid, cu o ata foarte rezistenta, urmarind forma pistolului, are o prindere in doua capse care securizeaza pistolul in toc.. E conceput pentru a fi purtat pe centura sub un anumit unghi. Are un aspect elegant, sobru, recomandat mai mult pentru politie si persoane private decat pentru airsoft. E pur si simplu, prea elegant pentru o tavaleala la airsoft.

Cu acest produs, incearca sa acomdeze mai multe tipuri de pistoale: Makarov, Sig Sauer, Beretta, desi cel mai bine parca se potrivesc Glock-urile in el. Dar un lucru foarte important, WOLFY vine in intampinarea clientului si poate construi acest model de toc, dupa specificatiile si dorintele clientului legate de: dimensiuni, forma, culoare sau model de pistol. Timpi de productie depind de disponibilitatea materialului.

Acest toc poate fi achizitionat de pe wolfy.ro la 80 Ron. Odata achizitionat, pistolul va intra foarte fix in toc, va fi stramt, dar nu va speriati, utilizand-ul tocul se va “uza”, capatand forma pistolului dupa o vreme, astfel incat va iesi si va intra mai usor in toc. Acest lucru se datoreaza in principal pielii groase din care este lucrat. Fiind de piele nu va lasa niciun fel de urme pe pistol si nu il va zgaria.

Pistolul sta fix in el, rigidizat dupa cum spuneam de pielea groasa folosita, este securizat cu 2 capse, care ii permit reglajul dupa modelul de pistol care e folosit. Se fixeaza ferm pe curea si se aseaza foarte bine pe sold. O mare atentie trebuie acordata curelei. Cureaua folosita, pentru a fi atasat acest toc, trebuie sa fie una solida, destul de rigida, care sa nu permita sa “se lase” dupa greutatea tocului.

Plusuri

Are marele avantaj ca este lucrat din piele, manual, iar un pistol clasic arata al naibii de bine in el, mai ales cand pielea va lua forma pistolului

Minusuri

Singurul dezavantaj gasit, este ca acea prindere cu capse se face in interior, in spatele pistolului, iar capsele tind sa zgarie arma. Poate ar fi mai util ca ele sa fie mutate pe exterior, dar tot in partea care atunci cand sta pe centura vine spre corp. Banuiesc ca sunt puse spre interior ca sa nu se agate de haina sau de orice altceva.


wolfy

airsoft, milsim, larp Pentru a te asigura ca nu vei pierde nici un numar din 6mm te invitam sa te abonezi aici .:
airsoft, milsim, larp airsoft, milsim, larp

print page

 

Copyright © 2009 - 6mm. Toate drepturile sunt rezervate

 
6 mm, airsoft, competitie, sport, milsim, tacsim, review, evaluare, bb  
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
 
publicitate, magazin, airsoft
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
spacer
spacer
spacer
Deja Vu
designed by
+ parteneri
+
 
magazinpacpac, ghost gear, airsoft, magazin
parteneri parteneri
 
+ +
6mm, airsoft, milsim 6mm, airsoft, milsim
6mm - Prima Publicatie de Airsoft, Milsim & LARPdin Romania I Copyright © 2009 / 2012 - 6mm. Toate drepturile sunt rezervate